Tiny House in Roosendaal voor Spoedzoekers

Danny (30) en Melissa (24) zijn de eerste bewoners van een Tiny House in Roosendaal. Aan de President Kennedylaan te Roosendaal worden uiteindelijk 10 kant en klare tiny houses speciaal voor spoedzoekers gerealiseerd.
 
Momenteel staat er nog maar 1 tiny house in Roosendaal, hier is dan ook grote belangstelling voor. Danny en Melissa krijgen veel bezoek van mensen die het wel interessant vinden. Ze woonden voorheen in een sloopwoning waar ze per 1 Augustus uit moesten vertrekken. Aangezien Melissa nog 1 jaar nodig heeft om haar masteropleiding af te ronden en ze momenteel nog niet veel verdienen, komen ze in aanmerking voor de sociale woning bouw. De woning is klein maar gezellig intiem, perfect voor hooguit 2 personen maar niet aan te raden als je huisdieren of kinderen hebt.
 
Omdat het een kleine ruimte betreft is het een vereiste om zeer creatief met de ruimte om te gaan. Voor sommige mensen is dit juist een leuke uitdaging! Ze hebben alleen geen ruimte voor hun grote tv, ze gebruiken nu eigenlijk vooral een tablet om tv te kijken en dat voldoet prima. De meterkast was erg groot dus gelukkig mochten ze daar wel planken in maken om te gebruiken als extra opberg ruimte.